Onze Garantie

Wij zijn toegewijd om u te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en de hoogste niveaus van bescherming. Alles, van onze vesten tot onze helmen en platen, ondergaat strenge tests om de veiligheid van onze producten te garanderen en ervoor te zorgen dat we een uitzonderlijk hoge standaard van materialen in onze productie handhaven.

Hier bij SafeGuard Clothing staan we bekend om onze expertise in de kogelvrije vesten industrie en zijn we er trots op uitzonderlijke normen te handhaven. Onze toewijding aan uw bescherming wordt ondersteund door onze behulpzame en ijverige medewerkers, die altijd bij de hand zijn om hun advies te geven en ervoor te zorgen dat uw pantser aan uw behoeften voldoet.

Elk beschermpaneel ondergaat kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de normen van het National Institute of Justice en het Britse thuiskantoor. Zelfs als deze panelen zijn gerenoveerd, moeten ze aan dezelfde eisen voldoen.

Alle beschermende inzetstukken in ons kogelvrije vesten worden geleverd met een garantie van 1 jaar, waardoor de producten van SafeGuard kleding de enige bescherming zijn die u nodig hebt. Onze Hard armor ballistische platen en ballistische helmen worden ook geleverd met een 5-jaar garantie, en onze buitenste vest dragers zijn bedekt met een 1-jaar garantie die beschermt tegen eventuele fouten van de fabrikant.