Aramide Vesten

Aramide Vesten

Als u vaak met onvoorspelbare en potentiële gevaarlijke situaties en personen te maken krijgt, bent u dan optimaal beschermd?

Kevlar vesten zijn goede beschermingsopties. Dit vest is een betaalbare manier om te verzekeren dat u beschermd bent tegen ballistische gevaren of kogels. Dit is een aankoop die uw leven kan redden. Aramide vesten zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. Zij zijn beschikbaar in discrete of indiscrete versies. Discrete vesten zijn ontworpen om onder kleding te dragen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren onzichtbaar onder alledaagse kleding (zoals zwart, wit en blauw). Discrete vesten houden de drager beschermd zonder anderen te alarmeren. Veel mensen beseffen niet dat discrete vesten door iedereen kunnen worden aangekocht. U heeft geen speciale vergunning nodig om een verborgen vest aan te schaffen. Als u zich onveilig voelt, heeft u het recht om een verborgen vest te kopen en deze aan uw deur bezorgd te krijgen.

Het is belangrijk om even wat tijd te nemen om wat meer te weten te komen over kogelwerende vesten voordat u een aankoop maakt. U kunt meer informatie vinden door te klikken op de titels onder ons tabblad ‘artikelen’. Sommige klanten realiseren zich niet dat bepaalde individuele vesten alleen ontworpen zijn voor mannen of voor vrouwen. Aramide vesten voor vrouwen zijn meestal voorzien van gebogen panelen aan de voorkant om de vrouwelijke vormen goed te ondersteunen. Dit geeft de draagster op discrete wijze comfort en bescherming. Als een vrouw zich regelmatig in gevaarlijke situaties of gebieden bevindt, is een discrete vest een fantastische manier om zich meer beschermd te voelen.

Het tweede type Aramide is een vest die over kleding wordt gedragen. Zij zijn meestal iets robuuster dan discrete vesten en geven duidelijk weer dat de drager is beschermd tegen ballistische gevaren of kogels. Dit beeld kan potentiële aanvallers ontmoedigen. Het kan ook extra bescherming bieden in een noodsituatie wanneer sprake is van snel escalerend gevaar. De mogelijkheid om snel een indiscrete vest aan te trekken is daarom vaak onmisbaar. Als u een gevaarlijk beroep heeft, waarbij u altijd beschermd moet zijn, dan is een indiscrete vest de beste optie voor u. Veel tactische teams, veiligheidspersoneel en lijfwachten dragen vaak indiscrete vesten omdat zij willen aangeven dat zij beschermd zijn en voorbereid zijn op extreme situaties. Als u onderdeel bent van een tactisch team of lijfwacht, dan kunnen de hoge beschermingslevels van Aramide vesten u meer vertrouwen geven in situaties van beroepsrisico's.

Los van het aramide vest dat u kiest is het belangrijk om u ervan te verzekeren dat u goed zorgt voor het vest. Aramide moet weggehouden worden van vloeistoffen en zonlicht. De aramide bekleding zal de eigenlijke aramide beschermen als deze waterdicht is. Wanneer goed onderhouden, is onze lichtgewicht aramide een betrouwbare en betaalbare bondgenoot.